maanantai 3. syyskuuta 2012

Syksyllä solmitaan suhteita

Hyvää alkanutta lukuvuotta ja syksyä kaikille!


Tänä syksynä paluu pitkältä kesälomalta tuntui ainakin minusta melko vaikealta, vaikka kesälomalla ei helteistä pahemmin nautittukaan. Olisin mielelläni jatkanut piha- ja puutarha-askareissa ja tuntui siltä, että marjaakin jäi metsään vaikka kuinka. Mutta niinkai se on, että joskus on sieltä metsästä sivistyksen pariin möngittävä.

Täällä Point-collegessa puhaltavat nyt uudet tuulet, kun kipparina aloitti elokuussa uusi rehtorimme Sari Gustafsson. Mielenkiinnolla odotamme, mitä tuleman pitää. Myös uudet opiskelijat ovat saapuneet ja uusia ystävyyssuhteita solmitaan varmasti jo kovaa vauhtia.

Oma työni työssäoppimisvastaavana jatkuu ja syksyn aikana aion myös paneutua syventämään yhteistyötä työssäoppimisyritysten kanssa. Pyrimme vahvistamaan yhteistyöyritysverkostoamme ja näin varmentamaan laadukkaita työssäoppimismahdollisuuksia opiskelijoillemme. Mielenkiitoisia uusia yrityksiä löytyy varmasti esimerkiksi vasta avatusta Taidetehtaasta. Panostamme myös työpaikkaohjaajien kouluttamiseen yksilöllistetyn koulutusohjelman kautta. Osaavat ja motivoituneet ohjaajat luovat turvallisen ja motivoivan oppimisympäristön opiskelijoillemme ja varmistavat sen, että opiskelijoiden kokemukset työssäoppimisesta ovat hyviä. Tästä on siis hyvä jatkaa uusien ja vanhojen suhteiden solmimista. Aurinkoista syksyä kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti